maandag 16 mei 2016

Lust from Moonflower Digistamps

Hello Moonflower fans,

I'm up onthe blog today to share with you the latest edition to the Moonflower family:

Hallo Moonflower fans,
Vandaag is het mij beurt op de blog om de laatste editie van de Moonflower famillie met jullie te delen:This beautiful image is called Lust. Lust is coloured with copic markers. She was so much fun to work on!
I used a sketch to create the card and added some glossy accents on the lips, eyes and flying petals to create some more dept. And a pearl maker pen to create the tiny pearls. I added a fake rhinestone to her dress.

Het prachtige plaatje heet Lust. Lust is ingekleurd met copic markers. Ik heb een sketch gebruikt om het kaartje te maken. EIk heb Glossy accents gebruikt op de lippen, ogen en vliegende bloemblaadjes om wat meer diepte te krijgen. Er is een pearlmaker pen gebruikt voor de piepkleine parels en een plaksteentje op de jurk.
This is the sketch I used from Sketch SaturdayI hope that I've inspired you to share your wonderfull Moonflower creations at our Facebook group

Happy Crafting!
Veronique

Ik hoop dat ik jullie heb geinspireerd om al jullie Moonflower creaties met ons te delen in de Moonflower Facebook groep

Creatieve Groetjes,
Veer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten